Man kan inte lyckas jämt

Idag har jag gjort segt kött och bearnaise som smakade konstigt, tur att ingen mer än jag behövde äta det:P



Idag har humöret gått både ner och upp, började med att allt bara krånglade och allt pekade på att jag skulle vara tvungen att bo kvar i Norrköping i tre månader till trots att jag bestämt mig för att börja läsa på distans istället. Humöret var inte på topp kan jag tala om.
Men en stund senare började det ljusna lite:) Jag fick svar från Luleå universitet att jag troligen skulle få börja där vecka 3:D och i så fall kan jag flytta hem i januari och bara betala hyran här ändå, har nämligen tre månaders uppsägning... NU MÅSTE ALLA HÅLLA TUMMARNA FÖR ATT DET BLIR SÅ!!

Nu är det bara tre dagar tills jag får åka hem till Sundsvall också:D längtar längtar längtar


längtar längtar längtar

Tiden går och det blir närmare och närmare jul! Känner att det kommer bli en höjdare även i år. Min ena bror sviker dock traditionen att vara hemma hos pappa kvällen innan...men men... får väl göra det bästa ändå:)

De flesta julklapparna är fixade nu, även om det känns som om jag inte har något alls... konstig känsla, men enligt min lilla fusklapp så ska alla få nåt även detta år...

Imorgon ska jag i alla fall träffa studievägledaren och försöka planera hur jag ska göra med studierna. Har även mailat med Luleå universitet om att börja läsa på distans där. Håll tummarna för mig! Det blir nämligen att jag antingen börjar läsa på distans efter jul om jag får hoppa över, om det krånglar så får jag väl börja till hösten... Hur som helst kommer jag i alla fall tillbaka till Sundsvall.
Jag trodde att vad jag behövde var att flytta bort och träffa nytt folk, jag hade tydligen fel, längtar bara hem och känner att jag missar massa saker som jag inte vill missa. Jag är bara dum mot mig själv om jag stannar kvar här.
Jag har i alla fall träffat massor av trevliga människor här och skulle gärna stannat om det var närmare sundsvall så det var lättare att åka hem. Kommer sakna sällskapet på skolan kan jag lova men det får så lov att gå ändå.

Håll tummarna för mig att det löser sig som jag vill!
Nu ska jag sova så jag kan vara lite effektiv imorgon, godnatt!


Finbesök:)


Så här ser det ut på bäckgatan i norrköping ikväll:)



lite fnitter och lite tok...


8:e december

Jag vet inte vad jag ska göra, kan någon hitta på en lösning till mig?
Jag tror inte att jag vill bli arbetsterapeut, det känns inte som att det är vad jag hade tänkt mig riktigt...Vi har ju varit på några olika studiebesök för att kolla på vad arbetsterapeuter gör och helt ärligt tror inte jag att jag skulle göra ett så bra jobb...
Så vad gör jag då här? Skaffar mig ett studielån på något som jag inte tänker gå klart? Smart va?
Men det är ju inte så lätt att bara hoppa av heller ju, det är uppsägningstid på lägenheten, jag måste hitta ett jobb istället eftersom det är för sent att söka någon ny utbildning i vår... Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra!
Och tänk om jag hoppar av nu och inte kommer in på den utbildning jag vill till hösten igen, då måste jag ju börja betala tillbaka lånet också...
ångest ångest ångest! såhär var det ju inte meningen att det skulle bli!

För att liva upp kan jag ju visa bilder på hur köket blev också när vi fixade till lite, jag älskar min lägenhet, synd bara att den inte är i Sundsvall...





Funderar på att måla bordet och stolarna vita, tror det skulle vara finare:)


RSS 2.0