:(

Vad är det hos mig som gör att andra människor inte direkt dras till mig? att alla gärna bara glömmer att jag finns? Vad ska jag ändra på?

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, trött efter en natt med mycket tankar...

Jag har i alla fall börjat måla om min köksmöbel. Började med att måla ena stolen för att se så det inte blir svinfult... men som det ser ut nu så finns chansen att det blir jättefint:)

Ryck upp dig Lina!!


Fredagsmys

Har shoppat lite saker till köket idag:) Fina vita gardinlängder som inte behagade fastna på bild tydligen, en glasgrej med ljus i och fina servetter. Det som fattas är en lykta att hänga i fönstret så det inte ser så tomt ut. Jag är nöjd:)



   

Idag har rörmokaren varit här med, som jag har väntat på hela veckan. Han var här i max två minuter och konstaterade att det inte var fel på elementet, det blir inte varmare än så (det är varmt). Han skulle ringa och skälla lite på gubbarna på Graflunds eftersom det blåser så väldigt mycket från fönstren och de måste komma och fixa det. Det kunde jag ha sagt för länge sen att det inte ska dra så mycket från fönstren som det gör, inte konstigt att det är kallt.
Känns som om det här kommer kunna ta väldigt lång tid innan lägenhet blir varm. Är less på att måsta ha på mig filt hela tiden!

      

  

Nu är det i alla fall fredagsmys som gäller med coca cola och chilinötter och jag ligger nerbäddad med filten i soffan:)
Har lekt lite med Paint på datorn eftersom det inte var nåt bra på tv, och så här blev resultatet...




Godkväll folket:)


påminnelse till mig själv...

just nu sitter jag i min lägenhet i Norrköping, kom tillbaka från mitt lov i Sundsvall igår kväll, ångest ångest, men det får väl så lov att gå...
jag håller på att laga lite mat, har komponerat ihop två minipastagratänger som jag hoppas bli goda, men det brukar kunna bli lite hur som helst när jag hittar på nåt... håll tummarna för mig:)

när jag stod i köket nu kom jag på saker som jag behöver, som jag hela tiden glömmer så nu en liten påminnelselapp:
- durkslag
- ugnsform som inte är megastor (nu gör jag gratäng i mina fyrkantiga djuptallrikar)

- sen en sak som inte är så viktig men jag verkligen vill ha:) en köksmaskin/degmaskin eller vad det heter, vill ha vill ha vill ha. har en känsla av att det blir en sån till sommaren när jag jobbat ihop lite pengar:)

åå jag vill ha sommar nu! i alla fall vår så man slipper den jobbiga vinterjackan! hatar jackor!




nu mat!



mer nedräkning

Mammas 50års kalas: 92 dagar
Jag blir faster: 129 dagar
Flyttar hem till sundsvall: 147 dagar

roligt

japp det är ju roligt att man har vänner som vill vara med en...

Nu är i alla fall tågresan snart slut för den här gången och jag blir kvar i sundsvall till den 25:e januari

det närmar sig...

...torsdag så jag får åka hem:D

Det är fortfarande lika kallt i min lägenhet, just nu 17 grader. Nån fixarkille var här i morse och skulle försöka fixa men kom inte fram till någon lösning. Rörmokare är beställd som ska få rengöra elementet och se om det är det som är problemet...

För lite extra värme använder jag ugnen så mycket jag kan, just nu inväntar jag en liten mini-blåbärspaj med mandelspån på:)

Nu ska jag se på "halv åtta hos mig" sedan "Design: Simon och Tomas", underbar kväll, bara en liten detalj som fattas. Alexander:)

längtar längtar längtar


Nedräkning

Måste ju hålla kollen på lite roliga saker som kommer, för att hålla humöret uppe:)

Mammas 50års kalas: 98 dagar
Jag blir faster: 135 dagar
Flyttar hem till sundsvall: 153 dagar


Brrrrrr

BrrrBrrr Brrrrrrrr
Det är iskallt i min lägenhet, till och med värre än hemma hos mamma! Termometern visar nu 16.5 grader, inte ett dugg kul kan jag tala om!

Jag vill ha värme!


typiskt

det blev inte som jag ville, så nu är det bra att bita ihop ett halvår till och göra det bästa av det!

*******************************************************************************

 saknar hela tiden!

Nu är det 2010...

...och det har det varit i 4 dagar. De första dagarna detta år spenderade jag hemma hos min mamma i Matfors. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den här julen och nyåret som varit. Jag har fått vara med dom jag gillar mest, samtidigt!
Först kom jag till sundsvall och till Alexander, sedan var det julklappsshopping först med Karro och sedan med André. Efter det åkte jag och André hem till pappa för att vara där kvällen innan julafton. Det var mycket som det skulle grejas med där eftersom pappa precis flyttat in i en ny stuga. Men innan vi somnade så hade vi i alla fall hängt upp gardiner, plockat fram lite julmys, klätt granen och griljerat skinkan. Pappa hade även hunnit tapetsera klart sitt sovrum så vi kunde piffa lite där med:)

Julafton kom och Markus och Maria kom till pappa för julklappsutdelning och julfrukost. Många fina klappar:)
Lite senare åkte vi alla iväg för att fira resten av julafton hemma hos mamma. Ännu mer fina klappar och massor av god mat.

Dagen efter julafton var det middag i Gåltjärn hos familjen Nilsson och dit följde även Alexander med. Mat mat mat! Sedan åkte vi för att sova hemma hos mamma och där blev vi kvar ännu en natt eftersom det bjöds på middag där på annandagen:)

Jag och Alexander åkte sedan till stan hem till han för att han skulle jobba mellandagarna och jag skulle försöka passa på att plugga när jag var ensam på dagarna. Kan inte påstå att det blev så mycket gjort. Onsdagen kom och vi bestämde oss för att sova hemma hos mamma några nätter igen. Det är lite mer service där;) Vi skulle ändå hem och låna en bil så vi kunde ta oss till nyårsfirandet.

Nyår firade jag och Alexander med Jocke, Emilie, Carro och en kille till som jag inte kommer ihåg namnet på. Efter mycket om och men så hamnade vi i alla fall i sidsjö för att åka lite pulka vid 14.30-tiden. Det gav vi upp ganska snabbt för att åka och handla mat och bege oss till Haga.
Det blev god mat, hockey, lite spel och massa smällare:) Jag är nöjd.

Sedan har det mest varit slappning hemma i matfors och nu är jag på tåget på väg till Norrköping.
Jag blir inte borta från Sundsvall någon längre stund, 10 dagar för att vara exakt. Men jag är inte direkt peppad.
Det är tentaplugg som gäller, men efter tentan så åker jag hem och förhoppningsvis byter jag till distansstudier då...

Nu orkar jag inte skriva mer...
Eller jag vill ju berätta vad jag fick i julklapp, bättre sent än aldrig:)

- mini pc
- fårskinnstofflor
- fin klänning
- mysig klänning
- grå tunika
- lite blankare tights
- fin bakskål
- fina decilitermått
- bok om matlagning
- presentkort på birsta city

jag kommer inte ihåg nå mer just nu...


RSS 2.0