Woho

Nu är det helg för imorgon har inte jag några lektioner, och det blir en lång helg:D
Upp långt före tuppen imorgon! 04.45 ska Lina och väskan gå till tåget som går 05.35. Jag ska få träffa min kärlek:) och några andra så klart... En ruskigt mysig helg ska jag ha:)

   ni kan ju gissa vem det är jag är kär i;)

Jag gruvar mig MYCKET för att gå upp så tidigt, men det är det värt. Stadsbussarna har inte börjat gå den tiden så det är bara att gå och se glad ut...

Nu är det mycket som ska fixas. Har massor av uppgifter som ska göras tills på tisdag som jag egentligen ska göra i helgen, men det hinner jag så klart inte.. så tänkte göra det mesta ikväll och sedan måndag kväll och tisdag morgon. Hoppas det räcker. Sen så måste jag städa så det är fint när jag kommer hem igen och så diska så det inte börjar stinka:P
Och packa får jag inte glömma! Vad ska man ha med síg tro?

mat då, det eviga problemet... Vad ska jag äta till middag?! jag har även glömt att köpa fika till tåget:(



Onsdag

Nu har en ny kurs börjat och den handlar mycket om aktivitet. Så min uppgift till imorgon är att definera aktivitet. Det är inte så farligt, det enda kluriga delen är att alla böcker jag behöver läsa nu är på mycket krånglig engelska. Måste köpa ett engelskalexikon.

Det är full fart som gäller! Måste ju trots allt kunna allt det här för att bli klar om tre år. Och det är att bli klar som allt handlar om!

Jag sitter och gruvar mig för att gå på spinning med Johanna. Det är ju så jobbigt!! Men jag har ätit och är redo, klockan 18 ska jag vara på friskis. Så är det bara. Kommer ju vara nöjd när jag kommit hem igen i alla fall:)



BildtittarLina

Sitter och kollar igenom alla bilder jag har på datorn...för det är ju sällan jag kollar på bilder?
Hittade i alla fall den här bilden sen jag fyllde 20, jag tycker inte det ser ut som någon vuxen människa, mer som en 7-åring... När ska jag bli vuxen då?




Jag vill ha jul och julklappar:D Vad vill alla ha i julklapp?


Vi ses snart!


********************************************************

*******************************************************



*********************************************************

*************************************

Idag har jag gjort mitt livs första tenta, så nu är man en erfarenhet rikare. Vet väl inte om den gick så speciellt bra men det får jag väl se när jag får tillbaka den senare... Har inte allt för höga förväntningar...

Eftersom tentan var på morgonen så har jag haft en mycket lugn och skön dag och jag har inte gjort så mycket vettigt alls. Tvättat har jag gjort men det är allt.
Ni ser ju själv på bilderna att jag har haft lite tråkigt...
Lila naglar för att matcha min nya tröja tänkte jag:)

Imorgon blir det en lite onödig dag, i alla fall i mina ögon. 13.30 ska jag vara i Linköping på basgruppsmöte för att utvärdera min insats på tentan...varför säger jag bara?

Efter det händer det i alla fall lite roligare saker:D Jag ska åka med Annelie och Robin hem till Sundsvall. Så imorgon vid ca 00.00 så anländer vi i sundsvall där jag blir avsläppt för att sova på soffan hos markus och maria:) Det efter en lååång bilresa...enda pluset är att det kommer vara mörkt ute och det är mycket mysigare att åka bil då! Kudden ska med så det blir nog alldeles ypperligt.

Nu är det dags att sova, ska upp imorgon och packa det sista och lämna av det hos Annelie innan jag tar bussen till Linköping.

Godnatt Allihopa!


Saknar!










Tack Sara:)


Sara fick uppgiften att göra min blogg lite finare, och det tycker jag att hon har lyckats bra med:) Vad tycker ni?

Nu är det dagen innan tentan och jag har ingen aning om jag har vad som behöver för att klara tentan, men det märker jag väl imorgon. Kan inte göra så mycket mer än repetera och hoppas på det bästa. Jag känner mig i alla fall rätt säker på metoden, det är väl faktan som kan bli ett problem. Men allt beror på vad det blir för scenario.
Håll tummarna för mig!

På torsdag åker jag till Sundsvall!!! Jag längar ihjäl mig! Kommer bli en kanonhelg det känner jag på mig:)
Vi ses i helgen allihopa:)

Gjorde några fynd på stan igår också... Fick bli en liten belöning för tentan i förskott:)





allt utom studier...


Just nu hittar jag på tusen olika saker som jag gör istället för att lägga energin på pluggningen. Det leder till att allt går väääldigt långsamt frammåt. Men jag ska bli klar med förbättringsarbetet innan jag sover så är det bara!

En av alla tusen saker har varit att leta bra musik, nu har jag hittat Peter LeMarc. Väldigt härliga låtar:D



Med musik på hög volym ska jag nu göra ett diagram så att i alla fall ett arbete blir klart idag!


Myshelg med mamma:)

I helgen var mamma här och hälsade på. Det blev mycket mys och mycket tok, precis som alltid när mamma är med:) Men det är ju det vi älskar henne för! Eller hur?

Det blev lite shopping, och jag gjorde några fynd som jag är riktigt nöjd med:)
kläder kläder kläder:D

 

Mamma provar min nya gröna tröja, jag är kär i den tröjan, så sjukt mysig:D







Bara fina saker tycker jag...

Investerade också i en termometer så jag vet hur varmt/kallt det är ute, och så gav mamma mig några fina djuptallrikar från chilli...

Nu längtar jag bara tills den 22:a för då åker jag hem till sundsvall!! :D längtar längtar längtar!
Vi ses då!


bra låt:)


slappardag!


Fruktansvärt lat har jag varit idag! När jag inte har någon speciellt att göra en dag så blir jag fast i lägenheten, jag skulle nog aldrig klara att vara arbetslös, i alla fall inte i den här staden...
Började med att kliva upp 13.30...sedan har jag väl ungefär suttit i soffan hela dagen...

Det har varit väldigt skönt men jag får ändå lite ångest!

Några saker har jag i alla fall gjort, jag har gjort en övningstenta som tog ungefär en timme (mindre)..
och så har jag bakat kolakakor:)
Kakorna är väl lite onödiga men nu har jag i alla fall kakor om någon skulle vilja komma och fika med mig:)

Goda nyheter. Mamma kommer och hälsar på i helgen:D Det kommer säkerligen bli en härlig helg, med massa skratt och bara göra det jag och mamma tycker om.
Ska bli roligt att få visa lägenheten också:) Det är ju nästan ingen som varit här och kollat än ju... Pappa och André var här när dom körde ner grejerna, men dom fick inte se när det var iordninggjort riktigt...och sen så har Alexander varit här:) men inga fler... Dåligt!
har kanske inte bott här så länge än men ändå:P

Nu hade jag tänkt att jag ska läsa på lite hälsoteorier den lilla tiden det är kvar tills en film börjar på ettan:)

Ha det bra allihopa!

   






jobbigt

Det är verkligen ingen bra känsla att bli lämnad i Norrköping och inte få följa med hem:( Det är ju Matfors som är hemma!

Alexander har varit här hela helgen och det har varit super! Men det får mig att längta mer och mer till att de här tre åren ska vara slut så jag slipper bo här...

Kan ju tycka att det inte är så väldigt bra att känna så när jag nyss flyttat hit och det är tre långa år kvar. Men det känns faktiskt bra oftast:)
Det är bara när jag blir påminnd om var jag skulle kunna vara och med vilka som det känns lite tungt:(

Får se till att koncentrera mig på livet här och försöka ha så kul som möjligt:)
Träna lite med johanna, kanske blir det filmfestival nästa helg...plugga lite...



RSS 2.0